Szállítási feltételek

Átvételi módok, átvételi díjak

Belföldi házhozszállítás GLS futárszolgálattal
  • Rendelési érték 0-15.000 Ft között a házhoz szállítás díja: 999 Ft.
  • Rendelési érték 15.000 Ft felett ingyenes.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

GLS csomagponton történő átvétel
Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket.

A GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

  • Rendelési érték 0-15.000 Ft között a házhoz szállítás díja: 999 Ft.
  • Rendelési érték 15.000 Ft felett ingyenes.
Nemzetközi szállítási díjak
ZónákOrszágokSzállítási díj (2kg alatt)
KedvezményesCsehország, Románia2 418 Ft
1. ZónaSzlovákia, Szlovénia, Ausztria, Horvátország3 000 Ft
2. ZónaLengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária, Svájc4 000 Ft
3. ZónaDánia, Franciaország, Vatikán, Olaszország, Nagy-Britannia, Monaco, Írország6 000 Ft
4. ZónaLitvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Norvégia, Görögország, Portugália, Finnország6 500 Ft
5. ZónaSzerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland, Albánioa, Macedónia, Málta, Törökország, Andorra, Gibraltár, Feröer-szigetek, Ciprus25 000 Ft

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1 – 3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 3 – 5 munkanap. 8. Házhoz szállítási információk A webáruházunk által kapott megrendeléseket belföldön kizárólag a GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 -16 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Fontos

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és újra szállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Külföldi címre szóló megrendelés esetén a TNT és PDS futárszolgálat mindenkori díjszabása érvényes, a szállítási díj pedig az országtól a csomag méretétől és súlyának arányában változik. Pontos árakról telefonon vagy e-mailben érdeklődhet.

Házhoz szállítás esetén a termékeket a Szolgáltató munkatársa csomagolja be, mely szolgáltatásért külön díj nem kerül felszámításra.

Valamennyi csomag esetében mellékelten megtalálható a vásárlásról szóló blokk, és/vagy a termékek vételárát, valamint az egyéb járulékos költségeket tételesen tartalmazó áfa-s számla.